Foto album

Er is een heleboel werk verzet om de Pop-Up Herberg in Huizen in Het Oude Postkantoor te maken tot wat hij is: een plek om samen te komen, een gastvrije plek waar iedereen welkom is. Of je nu komt voor een kop koffie met wat lekkers, om even stil te zijn of juist om een gesprek aan te gaan: alles is mogelijk. Er zijn ook diverse activiteiten voor mensen die daar zin in hebben en er is altijd wat te drinken en te smullen. Kortom: wees welkom.

De Pop-Up Herberg in Huizen zal vanaf 30 november 2019 iedere woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend zijn vanaf 10 uur ’s morgens tot 17 uur ’s middags. Op 11 januari 2020 is de laatste dag van dit winterseizoen van de Pop-Up Herberg.

Hieronder enkele foto’s van de voorbereidingen:

Vandaag 30 november 2019 is om 10.00 uur de Pop-Up Herberg open gegaan.

Ds. Geertje de Vries vertelde een mooi verhaal over een herberg die niets had, alleen een kamer aan het einde van dit verhaal blek dat er een feest werd gehouden met meer dan genoeg voor iedereen.
Aansluitend werd er een kaarsje aangestoken ter nagedachtenis aan Mw. Truus Rebel, onze vrijwilligster, die afgelopen jaar tijdens haar werkzaamheden in de herberg helaas is overleden.
Tot slot is er een wensengel opgehangen, met als wens dat we een gezegende tijd mogen hebben die wezenlijk iets toevoegt aan de mensen in Huizen en omgeving.