Ondersteuning vanuit de Pop-up Herberg

Zoals al eerder aangegeven zal de Pop-up Herberg even in de wachtstand worden gezet, daarom hebben we ervoor gekozen om een viertal lokale initiatieven in Huizen te ondersteunen met een gift.

De Helpende handjes Huizen, een particulier initiatief van een aantal inwoners. vanuit de Helpende Handjes geeft gerichte ondersteuning aan mensen die daar dringend behoefte aan hebben.

Haven 5 is een Gastvrije ontmoetings­plek voor mensen met ideeën in Huizen. Haven 5 heeft naast diverse activiteiten ook dagelijks een vrije inloop (Havenstraat 5). Vanuit de samenwerkende kerken die de Pop-up herberg mogelijk hebben gemaakt is een bijdrage beschikbaar gesteld waarmee de koffie en thee tijdens de inloop in de maand december is gedekt. Tijdens de inloop in december hoeft je dus geen koffie of thee te betalen. voor meer informatie kun je terecht op https://haven5.nl/

Ondersteuning weeshuis Pakistan. De meeste inwoners van Huizen kennen Janny Joosse wel en ook het project van de Jannennetjes waarmee ze het weeshuis van Komal in Pakistan ondersteund. De recente overstromingen hebben de voedselprijzen omhoog gejaagd. Ook dit project verdient ondersteuning vanuit de Pop-up herberg. natuurlijk is dat een druppel op de gloeiende plaat en er is altijd meer hulp nodig. Er is geen website beschikbaar maar Janny is te vinden op facebook, neem gust contact met haar op om informatie te krijgen over het weeshuis en ook hoe je dit kunt ondersteunen.

Stichting Tolvrij Huizen. Inloop-of buurthuis “Huize Tolvrij” is het best te omschrijven als ‘huiskamer in de wijk Oostermeent’ (Regentesse 98). Tijdens de inloop kan iedereen uit Huizen en omgeving zomaar binnenlopen voor een kopje koffie of thee en een gezellig praatje. Vanuit de samenwerkende kerken die de Pop-up herberg mogelijk hebben gemaakt is een bijdrage beschikbaar gesteld waarmee de koffie en thee tijdens de inloop in de maand december is gedekt. voor meer informatie kun je terecht op https://www.tolvrij.nl/Inloophuis